top of page

CAMPING

Wickmann Festival guitar_White.png

Oplev en rigtig festival stemning hvis du tager dit telt med. Teltpladsen ligger i læ på en naturgrund, her vil du stå op til fuglesang og rådyr på spring. Området består hovedsagelig af vild natur med små stier, der fører dig hen til festivalpladsen. På området er der også  et stort shelter, hvor man kan få sig en rolig stund med kig ud over et naturområde.

PRAKTISK INFORMATION

Når du ankommer med din campingbillet (1 campingbillet  pr. person) bliver du anvist en plads på campingområdet. Campingpladsen kan rumme ca. 200 enheder. 

Toilet og bad

Der er toiletter og koldt udendørsbrus samt mulighed for at tappe vand i området mellem festivalplads om campingområdet. 

Shelterpladsen

Det er ikke muligt at booke shelterpladsen til overnatning i forbindelse med festival. Men her er det eneste sted hvor må man tænde et bål på bålstedet. Det er derfor tilladt at koge vand og lave et let måltid ved bålstedet, man skal dog vise hensyn og give plads til andre. Husk at slukke bålet efter dig!

Ankomst

Vi anbefaler at man ankommer fredag ml. kl. 12.00-15.00 og at afrejse sker senest søndag  kl 14.00.

Mad

Der kan købes morgenmad på festivalpladsen mellem kl. 8.00-11.00 lørdag og søndag. Andre måltider skal købes på festivalpladsen under festivalen.

Åben ild

Der må ikke laves bål eller tændes grill på camping området, ved festivalpladsen. Vær ligeledes opmærksom på cigeratskodder og brug de dertil opsatte  spande til skodder.

Se oversigtskort

bottom of page